Лідія Іляш стала фіналістом І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022»

Вітаємо педагога ліцею Лідію ІЛЯШ, яка стала фіналістом І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» в номінації «Інформатика» та увійшла до п’ятірки найкращих учителів інформатики Івано-Франківської області.

Лідія Ігорівна – випускниця нашого закладу, продовжувачка знаної в місті педагогічної династії, яскравий учитель із великим творчим потенціалом, що навчає дітей за допомогою найсучасніших інформаційних технологій та допомагає педагогам в адаптації до нових умов цифрового освітнього середовища. Ще вона є активною громадською діячкою, членкинею Спілки Української Молоді, а також мамою трьох прекрасних дітей, двоє з яких є нашими ліцеїстами.

Відрадно, що лауреатом зазначеного конкурсу у тій же номінації стала учитель інформатики Калуського ліцею №5 Христина КІРАЛЬ. Відзнаки І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» також отримають педагоги Калуського ліцею №1: дипломи лауреатів – Оксана РОЗВОРА (у номінації «Мистецтво») та Ірина КУЛИК (у номінації «Біологія»), диплом учасника – Оксана НІМАК (у номінації «Основи правознавства»).

Вітаємо Калуську педагогічну спільноту з високими конкурсними результатами!


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *