Педрада розглянула питання переходу бібліотеки на новий інформаційний рівень

     «Про перехід гімназійної бібліотеки на новий рівень обслуговування користувачів через розширення інформаційного простору та збільшення кількості бібліотечних послуг» – основне питання, яке розглянула педагогічна рада гімназії в понеділок 27 лютого. 

     Інформаційно-аналітичну довідку представили педагогам заступник директора з навчально-виховної роботи Дороніна Ольга Романівна та завідувач бібліотеки гімназії Довжанська Галина Іванівна (презентаційні матеріали додаються)

     В результаті проведеного обговорення педрада вирішила: 

1. Роботу гімназійної бібліотеки щодо інформаційно-бібліографічного обслуговування читачів вважати такою, що проводиться на належному рівні. 

2. Завідувачу бібліотеки Довжанській Г.І.: 

  • Втілювати в практику роботи нові інформаційні технології, які сприяють формуванню навиків роботи користувачів з Інтернет-ресурсами (постійно).
  • З метою розширення інформаційного простору матеріали проведених бібліотечних заходів висвітлювати на офіційних Інтернет-ресурсах гімназії (постійно).

3. Адміністрації гімназії: 

  • Сприяти поповненню фондів бібліотеки електронними версіями підручників і посібників, оновленню комп’ютерної техніки (за наявності коштів).
  • Забезпечити проведення поточного ремонту бібліотечного приміщення, а також часткове оновлення наявних у ньому матеріалів та обладнання (до 01.09.2017 р.). 

 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *