Педагогічна рада гімназії визначила шляхи модернізації освітнього процесу

     29 березня в гімназії відбулось засідання педагогічної ради №4. Порядок денний включав два основні питання:

  1. Стан викладання хімії, біології, географії, економіки: дотримання Державного стандарту, якість освітнього процесу та рівень навчальних досягнень учнів.
  2. Аналіз освітнього процесу на уроках та в позаурочних заходах з фізики, математики, інформатики, інформаційних технологій.

     Аналітичну довідку з першого питання представили директор гімназії Оксана Табачук та заступник директора з навчально-виховної роботи Ольга Дороніна.

     В обговоренні виступили: учитель географії Алла Маковська (тема виступу: “Особливості роботи з обдарованими учнями на уроках географії й економіки та в позакласній роботі з предметів”), учитель хімії Олександра Гетьманчук (тема виступу: “Використання кабінету в реалізації практично-дійової і творчої складових змісту навчання”).

     Із другого питання доповідала заступник директора з навчально-виховної роботи Тамара Василишин.

     В результаті активного обговорення напрацьовано слушні рекомендації для дирекції гімназії та педагогічних працівників щодо поліпшення якості організаційно-педагогічного навчально-методичного і матеріально-технічного забезпечення освітнього процесу, а також прийнято відповідні рішення.


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *