Олександра Фрицька стала переможцем всеукраїнського конкурсу творчості

     Учениця 11 класу Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка Олександра Фрицька стала переможцем Всеукраїнського конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченому творчості Лесі Українки, здобувши ІІІ місце у його фінальному етапі.

     Гімназистка змагалася з учнями ЗНЗ, студентами ВНЗ І-ІV рівнів акредитації різних форм власності у номінації «Проза», написавши одразу два есе: «Я вийду сама проти бурі і стану…», «Про що ти думаєш? – Про прийдешність».

     Вітаємо Олександру та її наукового керівника вчителя української мови та літератури Сербін Ольгу Василівну! Бажаємо їм майбутніх творчих перемог!

     Для довідки: Всеукраїнський конкурс учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!» проводиться з ініціативи громадської організації «Культурно-просвітницьке Товариство «Джерело», Центру сучасного мистецтва «Steinbarg Gallery & Cafe», Міжнародного благодійного фонду «Здоров’я майбутнього» за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Федерації професійних спілок України, Профспілок працівників освіти і науки України. У ньому творчо змагається учнівська та студентська молодь за номінаціями: «декламація», «інсценізація», «твір», «науково-пошукова робота», «малюнок», «аудіовізуальний твір», «вокал».

https://konkurs-lesya.com.ua/arx%D1%96v-p%D1%96dsumki/2020


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *