ІІ місце в огляді-конкурсі стану умов праці

Калуська гімназія ім. Дмитра Бахматюка посіла ІІ місце в міському етапі Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці. 

Нижче наведено копію відповідного наказу управління освіти. 

 

Калуська   міська   рада  

УПРАВЛІННЯ   ОСВІТИ 

НАКАЗ 

Від 15. 02. 2016 року  50  

м. Калуш 

Про підсумки міського етапу 

Всеукраїнського громадського 

огляду-конкурсу стану умов і 

охорони праці в установах, закладах, 

підприємствах та організаціях 

Міністерства освіти і науки України 

На виконання спільної постанови колегії Міністерства освіти і науки України і президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України (протокол № 1/6–22 від 23.01.2013р. та № П–18-3 від 10.12.2012р.) «Про зміни до положення про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс охорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки України», листа департаменту освіти і науки ОДА № 73/01-14/05 від 21.01.2016р. «Про Всеукраїнський громадський огляд-конкурс стану умов і охорони праці» та на виконання наказу управління освіти №23 від 26.01.2016р. «Про проведення міського етапу Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці в установах, закладах, підприємствах та організаціях Міністерства освіти і науки», з метою подальшого покращення роботи щодо створення належних і безпечних умов життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу, відповідно до вимог законодавства з охорони праці, безпеки життєдіяльності, мобілізації працівників, учнів, вихованців на недопущення травматизму і професійних захворювань проведено міський огляд-конкурс стану умов і охорони праці в навчальних закладах. 

Проведення огляду-конкурсу сприяло підвищенню відповідальності керівників навчальних закладів та виборних профспілкових органів за створення та покращення належних і безпечних умов праці та навчання, підвищення рівня безпеки та комплексному вирішенню питань управління охороною праці.

Під час огляду комісією встановлено, що високі показники виконання умов міського етапу Всеукраїнського огляду конкурсу показали: Калуська СШ I-III ст. №2 (директор Овсеєнко Н.Ф., голова профспілкового комітету Корнілова Н.І.), Калуська гімназія ім. Дмитра Бахматюка (директор Табачук О.Т., голова профспілкового комітету Василишин Т.Б.), ДНЗ «Ягідка» (завідувач Данчук М.М., голова профспілкового комітету Хомик Л.Я.).

За підсумками огляду-конкурсу стану умов і охорони праці міською комісією визначені переможці, зокрема:

I місце – Калуська СШ I-III ст. №2;

ІІ місце – Калуська гімназія ім. Дмитра Бахматюка;

III місце – дошкільний навчальний заклад «Ягідка».

Враховуючи вищезазначене,

НАКАЗУЮ:

  1. За досягнуті високі показники у виконанні умов Всеукраїнського огляду-конкурсу, створення належних і безпечних умов праці і навчання відповідно до вимог чинного законодавства з охорони праці нагородити:

– дипломом І ступеня – колектив СШ I-III ст. №2 (директор Овсеєнко Н.Ф., голова профспілкового комітету Корнілова Н.І.);

– дипломом ІІ ступеня – колектив Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка (директор Табачук О.Т., голова профспілкового комітету Василишин Т.Б.);

– дипломом ІІІ ступеня – колектив ДНЗ «Ягідка» (завідувач Данчук М.М., голова профспілкового комітету Хомик Л.Я.).

  1. До 18 лютого 2016 року Калуській СШ I-III ст. №2 (директор Овсеєнко Н.Ф., голова профспілкового комітету Корнілова Н.І.) підготувати матеріали для подачі в регіональну оглядову комісію Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу стану умов і охорони праці.
  2. Керівникам навчальних закладів взяти під особистий контроль питання організації роботи з охорони праці.
  3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Начальник управління                                                               Любов Максимович

Шимків

6-64-22


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *