Звернення директора гімназії до випускників у день вручення документів про освіту

 

     Дорогі гімназисти-випускники, молоді, розумні, завзяті, красиві хлопці й дівчата!

     Ось і настав той день, коли ви востаннє завітали до альма-матер як учні, бо вже завтра для кожного відкриється нова, не менш яскрава, але вже позагімназійна сторінка життєвого літопису – ви поринете у відповідальне доросле життя, насичене новими людьми, подіями, проблемами, враженнями, питаннями, рішеннями, бурхливе, цікаве й захоплююче, а часом складне й непередбачуване.

     Так склалося, що на вашу долю вже випало чимало випробувань – зокрема й останній навчальний рік видався дуже непростим. Але всі ви гідно впоралися з труднощами, стали компетентними в питаннях збереження і зміцнення свого здоров’я, вдосконалили навички застосування інформаційно-комунікаційних технологій у здобутті освіти, розвинули вміння змінюватися й пристосовуватися до різних життєвих ситуацій, і, звичайно ж, продемонстрували хороші результати навчальних досягнень на ЗНО.

     Випуск-2020 є особливим ще й тим, що це останній випуск власне Калуської ГІМНАЗІЇ ім. Дмитра Бахматюка, оскільки з 1 вересня наш заклад на вимогу нового освітнього законодавства стає ліцеєм.

     То ж сьогодні, підсумовуючи гімназійне минуле, згадуючи серйозне навчання та веселі розваги, невтомну працю й активний відпочинок, ви, як ніхто інший, маєте відчути тепло великої гімназійної родини, оцінити роль учителів, батьків, друзів у вашому становленні.

     Відтак нехай збуваються найсміливіші ваші мрії, амбітні плани стають реальністю. Бажаю впевнено йти вперед, не боятися перешкод і чекати від життя тільки позитиву. Любові й добра вам – в усіх їхніх проявах та на всіх рівнях організації!

 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *