Знайомство з Інститутом природничих наук

     У п’ятницю, 19 лютого, з нашими старшокласниками спілкувалися викладачі Інституту природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – професор кафедри органічної та аналітичної хімії, доктор технічних наук Сергій Курта та викладач кафедри, кандидат технічних наук Ігор Микитин

     Профорієнтаційна зустріч була надзвичайно цікавою: гімназисти довідались багато нового про вищий навчальний заклад, створений ще 2004 року на базі природничого факультету відомого Івано-Франківського вишу. 

     Сьогодні Інститут природничих наук готує фахівців за спеціальностями «Хімія», «Біологія», «Агрохімія і ґрунтознавство»,  «Лісове господарство», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Навчання студентів здійснюється за рахунок коштів Державного бюджету України і на умовах контракту. 

     Свою  діяльність з підготовки високоосвічених фахівців (бакалаврів та магістрів) інститут здійснює, використовуючи потужну матеріально-технічну базу, послідовно впроваджуючи в життя кращі традиції вітчизняної i зарубіжної університетської освіти.  


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *