Урок хімії провели викладачі вишу

21 жовтня 2015 року викладачі Інституту природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – професор кафедри органічної та аналітичної хімії доктор технічних наук Сергій Курта та викладач цієї кафедри кандидат технічних наук Ігор Микитин провели відкритий урок “Хімія – сьогодні і завтра” в Калуській гімназії ім. Дмитра Бахматюка.

У хімічному кабінеті представники вишу разом із учителем хімії Гетьманчук Олександрою Степанівною презентували кафедру органічної та аналітичної хімії. Вони продемонстрували школярам 1(5)х-6(10)х класів цікаві видовищні досліди й експерименти: “корона з кристалів”, “живе дерево”, “смарагдовий папуга” та інші.

Гімназисти були не тільки спостерігачами, а й активними учасниками навчально-пізнавального дійства. Захопленню юних хіміків не було меж.

Кожному учасникові цього нестандартного уроку були вручені символічні сувеніри (періодична таблиця хімічних елементів, календар та буклет з візитівками магістратури №8.102 за спеціальностю “Хімія” Інституту природничих наук).

Колектив гімназії щиро вдячний викладачам університету за надзвичайно цікавий і змістовний захід, а також працівникам Калуського міського телебачення за його «увіковічнення» (відеорепортаж буде в ефірі КМТ у період 23-26 жовтня 2015 року).


Поділитися:

0 thoughts on “Урок хімії провели викладачі вишу

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *