У Всесвітній День Добра стартує проект “ВЕЛИКОДУШНІСТЬ/GENEROSITY”

     Сьогодні – Всесвітній ДЕНЬ ДОБРА. 

     У нашій гімназії розпочинається проект “ВЕЛИКОДУШНІСТЬ/GENEROSITY”. 
Що ж він передбачає?.. 

  • 17.02 – гуртки «Пізнай свій рідний край», «Палітра», мовно-літературної творчості Івано-Франківського обласного відділення МАН оголошують про реалізацію проекту й конкурсу фото, малюнків, коміксів на твори чи їх уривки про ДОБРО разом зі школами-партнерами в Україні, Сербії, Нідерландах за допомогою різних форм і засобів: лінійок, популяризаційних акцій на перервах, на 5-хвилинках-ДОБРОВІСТКАХ. 
  • 18.02-28.02  співбесіди з творчими учнями, пошук літературних творів (чи/або уривків із них) про добро, рефлексія, продумування сюжету коміксів, їх переказ і переклад на англійську мову. 
  • Якщо виникне потреба у всіх учасників проекту, то можливий обмін переказами із учасниками шкіл-партнерів, обдумування композицій коміксів за ними.
  • 01.03 – 01.04 паралельне виконання робіт (на один і той же сюжет малюють комікси по одному учаснику з кожної країни). Здійснення власних доброчинних акцій. 
  • 02.04-05.04 – сканування робіт у PDF-файлі, надсилання на електронну адресу національних шкільних координаторів (е-мейли додаються).
  • 06.04-20.04  15-денна акція “ОБЛАГОРОДЖУЙМОСЬ ДОБРОЧИННІСТЮ!”, облаштування виставок у навчальних закладах країн-учасниць “ПАРАЛЕЛІ ВІЗІЙ ДОБРОТИ”, їх урочисте відкриття, нагородження активних учасників проекту.

     

     НАСНАЖУЙМОСЬ ДОБРОМ! ПЛЕКАЙМО ДОБРОТВОРЧІ ДУШІ! 

  


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *