Семінар-практикум учителів іноземних мов

18 листопада 2015 року на базі Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка проведено семінар-практикум учителів іноземної філології “Дидактичні та методичні підходи до навчання іноземних мов у старшій школі: теорія й практика підготовки до ЗНО”. 

Захід організовано Міським методичним центром управління освіти Калуської міської ради з метою підвищення рівня професійної компетентності вчителів з питань підготовки учнів до ЗНО з англійської мови.

На початку роботи з візитівкою навчального закладу виступила директор гімназії Табачук Оксана Титівна.

В ході семінару педагоги зі всіх загальноосвітніх навчальних закладів Калуша мали змогу ознайомитись з матеріально-технічними, методико-педагогічними умовами гімназійного навчання, а також оцінити проведення нашими фахівцями практичних занять з використанням авторських дидактичних матеріалів (відкриті уроки в 11 класі на високому рівні продемонстрували вчителі англійської мови Сорока Ольга Ігорівна та Віхар Ірина Богданівна, методичний практикум блискуче провела учитель англійської філології Бурин Ольга Миколаївна).

Обговорення заходу відбулось у формі методичного діалогу, до якого присутніх закликала методист ММЦ Лилак Леся Мирославівна. Процес обміну досвідом роботи філологів-іноземників з визначеної проблеми виявився доволі цікавим і корисним.

 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *