Педагоги досліджували можливості використання сервісу Wizer.me

     27 лютого в гімназії для вчителів закладу проведено заняття авторської студії педагогічної майстерності Дуркало Галини Василівни «Поєднання онлайн- та офлайн-навчання як соціально-адаптаційний аспект розвитку гімназії».

     Галина Василівна ознайомила слухачів із можливостями використання сервісу Wizer.me для організації онлайн-навчання. Wizer.me увійшов у десятку кращих сервісів для освіти в 2016 році. Сервіс дозволяє створювати інтерактивні робочі аркуші із завданнями і вправами, в тому числі й на основі відео, які можна використовувати при дистанційному навчанні, для домашніх завдань, для роботи в класі з використанням інтерактивної дошки. Учитель може скористатися вже створеними робочими листами з багатьох тем, а може створити свої, прикріплюючи до них різні завдання та запрошуючи учнів до роботи. Wizer.me дає можливість організувати групову роботу в сервісі. Для організації роботи з класом необхідною є реєстрація учнів у сервісі. Учитель може переглядати відповіді учнів в особистому кабінеті. За допомогою сервісу можна створювати цікаві дидактичні матеріали з будь-якої теми шкільної програми з використанням текстів, фото, відео, аудіо.

     Заняття виявилось надзвичайно цікавим і пізнавальним для педагогів. Підсумком роботи авторської студії стало напрацювання подальшого плану впровадження в практику освітньої діяльності гімназії дистанційного навчання з використанням сервісу Wizer.me.


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *