Олег Борисевич розповів про проект «Школа успіху. Калуш»

     З 29 жовтня по 1 листопада в Калуші було реалізовано освітній проект «Школа успіху. Калуш» за підтримки Klitschko Foundation, покликаний надати допомогу молоді у розвитку лідерських здібностей та професійній орієнтації. У ньому взяли участь 30 школярів віком від 13 до 17 років.

     Захід відбувся з ініціативи і завдяки організаційній роботі лідера учнівського самоврядування Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка, учня 7(11)-А класу Олега Борисевича, який сьогодні ділиться враженнями:

–       Упродовж чотирьох днів учасники проекту мали можливість послухати лекції різних спікерів, відвідати найкращі університети Івано-Франківська та ознайомитися із нафтохімічним виробництвом ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ».

Практичний психолог, арт-терапевт Оксана Кулик провела пізнавальну лекцію про емоційний інтелект. Спікер Володимир Брусков відкрив таємниці ораторського мистецтва. Співзасновник e-Com, маркетолог, керівник ГО «Освіта для нас» Віталій Жилак розповів про потребу і особливості критичного мислення. Комерційний директор ПП «РІО-ТРАНС» Руслан Шмаков розповів про власну історію успіху та мислення підприємця. Заступник міського голови Любов Максимович та начальник управління освіти Ірина Люклян провели для учасників профорієнтаційну лекцію. Особливо цікавою була зустріч із засновником та головним організатором фестивалю автомотоавіатехніки Drive for Life Fest – генеральним директором компанії Vovk Creative Group Михайлом Вовком, який розповів про сучасну професію івент-менеджменту. Виступ Галини Когут від ТОВ “Калуський бізнес-центр” стосувався того, як заснувати власну справу. Директор ТОВ “Калуський трубний завод”, депутат Калуської міської ради Андрій Найда розповів, як це бути директором та які навички потрібно розвивати, щоб ним стати.

На четвертий день учасники заходу відвідали три найпрестижніші ВНЗ Івано-Франківська: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Івано-Франківський національний медичний університет. Там для них провели цікаві інтерактиви й лекції, надали профорієнтаційні послуги.

Все це було б не можливим без злагодженої роботи команди проекту, до якої увійшли: Борисевич Олег, Гривнак Дмитро – учні Калуської гімназії імені Дмитра Бахматюка, Гаврилів Богдана – учениця Калуського ліцею №10, Солецький Павло – учень Коломийської гімназії імені Михайла Грушевського. Координувала роботу методист Калуського ММЦ Іванна Гриців. Велику підтримку молоді надали Калуська міська рада та управління освіти Калуша, а всі витрати взяв на себе ТОВ “КАРПАТНАФТОХІМ”.


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *