Ліцеїстки 8-9 класів навчалися циркулярної економіки за програмою Girls Go Circular

Ліцеїстки 8-9 класів узяли участь у програмі Girls Go Circular.
Girls Go Circular – це освітній проект, який надає дівчатам із усієї Європи у віці 14-19 років цифрові та підприємницькі навички за допомогою програми навчання з питань циркулярної економіки.
Проект сприяє досягненню цілей політики гендерної рівності та заохоченню участі жінок у STEM.
Мета – дати дівчатам можливість стати рушіями змін у цифровому й зеленому переходах та заохотити їх до вивчення STEM-дисциплін, незважаючи на гендерні стереотипи, пов’язані з цими галузями.
Проект упроваджується під координацією Європейського інституту інновацій та технологій (EIT) – EIT RawMaterials і реалізується Junior Achievement Ukraine – неприбутковою громадською організацією, членом всесвітньої мережі JA Worldwide, яка розвиває підприємницькі навички у молоді.
За результатами навчання учасниці отримали сертифікати про проходження тренінгу в межах курсу Girls Go Circular.
Дякуємо за проведення цікавого і корисного навчального заняття доценту Кафедри міжнародних економічних відносин Прикарпатського Національного університету ім. Василя Стефаника пані Ірині Серняк, а також за координацію заходу — заступнику начальника управління економічного розвитку Калуської міської ради пані Тетяні Сеньків.
Між Калуським ліцеєм імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області і Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника укладено Договір про співпрацю (№91с/21 від 04.10.2021).
Фотозвіт за покликанням:

Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *