Кріплення «одягу» сцени – подарунок від шефів ТОВ «Карпатнафтохім»

     У гімназії майже завершено роботи з оновлення сцени актового залу: тут з’явились куліси, завіси, лаштунки. Систему кріплення важливих елементів спеціального сценічного «вбрання» для нас виготовили і встановили шефи – працівники ТОВ «Карпатнафтохім»

     Нове життя тканині, що була придбана більше десяти років тому, подарували наші педагоги та технічні працівники, які самі все пошили, попрасували і прикріпили. Необхідну фурнітуру було придбано за кошти благодійників. 

     Усім, хто долучився до важливої і корисної справи, від гімназійної родини – велика дяка! 

     Галина Сергієнко, заступник директора з виховної роботи: 

– Колектив гімназії з перших днів діяльності працював над створенням естетичного середовища у закладі. Це сучасний дизайн гімназійного подвір’я, інтер’єру класних приміщень, холів; це відповідно оформлені світлиці, художні майстерні. Проте особливо хотілося бачити довершеним актовий зал. Облаштувати сцену – це не тільки вкласти кошти, але й виявити естетичний смак, уміння і майстерність, щоб перетворити її в достойне місце, де учні зможуть демонструвати свої творчі здібності. Чудово, що сьогодні більшість наших намірів стають реальністю. 

     Олексій Пухта, радник інформаційного центру ради учнівського самоврядування: 

– Більшість гімназистів знають сцену актового залу не із глядацьких сидінь – ми завжди є безпосередніми учасниками різноманітних сценічних заходів: співаємо у хорі, танцюємо, ставимо театральні постановки… За багато років вже звикли до певних незручностей, пов’язаних із «прозорістю» нашої творчості. Тож красиве і зручне обрамлення сцени стало для нас приємною несподіванкою. 

     Наталія Анікіна, педагог-організатор: 

– Гімназисти щиро вдячні нашим шефам ТОВ «Карпатнафтохім» і всім небайдужим людям за здійснення мрії! У новому навчальному році ми отримали чудовий подарунок: оновлену сцену актового залу. Тепер обіцяємо ще більше творчості, яскравих і неповторних заходів. Адже у закладі мрії все має бути прекрасним! 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *