Калуський ліцей ім. Дмитра Бахматюка оголошує набір учнів у 5 класи на 2023-2024 н.р.

До уваги батьків учнів 4 класів Калуської МТГ

Калуський ліцей ім. Дмитра Бахматюка оголошує набір учнів у 5 класи на 2023-2024 навчальний рік.

У закладі створено безпечне та комфортне освітнє середовище для проведення навчання за очною формою (зокрема й в умовах воєнного стану). Ліцеїсти мають змогу максимально реалізувати свій інтелектуальний і творчий потенціал, розкрити здібності й обдарування, здобути якісну конкурентноздатну базову та повну загальну середню освіту.

Освітні послуги учням надають висококваліфіковані й досвідчені педагогічні працівники. Процес навчання включає уроки з навчальних предметів, міжгалузеві інтегровані курси за вибором («Драматургія і театр», STEM), студії з хореографії, заняття в гуртках за інтересами, а, крім того, у старших класах – факультативні й індивідуальні заняття за вибором учнів, науково-дослідницьку діяльність.

Для учнів закладу передбачено широкий спектр заходів активного дозвілля: дні здоров’я, екскурсійні походи й поїздки, заходи національно-патріотичного спрямування, мистецькі свята, ігрові заняття із фінансової грамотності та підприємництва. Ліцеїсти мають можливість розвинути свої лідерські якості, беручи активну участь у роботі органів учнівського самоврядування, а ще – знайти нових друзів, одержати психологічну та соціальну підтримку.

Тож долучайтеся до ліцейної родини, яка в нових освітніх реаліях своєю працею та її результатами примножує славу одного з найбільш успішних закладів України!

 

Заяви батьків приймаються:

  • за адресою: вул. Біласа і Данилишина, б. 15, м. Калуш, Івано-Франківська обл., Україна;
  • на електронну пошту: info@bakhmatiuklyceum.if.ua


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *