Гімназисти побували в гостях у Надвірнянському будинку дитини

     Друге листопада 2016 року назавжди залишиться у пам’яті учнів та педагогів, які цього дня відвідали Надвірнянський будинок дитини, побувавши в гостях у тих, кому перед сном мама не каже: “я тебе люблю”, не читає казку, не тримає за руку, не пече торт на день народження… і ще багато чого “не”.

     Сердечка і оченята маленьких господарів дитячого дому радісно зустріли гімназистів, які випромінювали тепло й ніжність. За кілька годин, що пролетіли, як одна мить, учні потоваришували з малечею. Кожен знайшов собі друга за інтересами: були і художники, і любителі погратися з м’ячем. Особливо раділи малюки бульбашкам. Прощалися зі сльозами на очах…

     Ми дякуємо усім гімназистам та їхнім батькам, які долучилися до акції “Подаруй дитині усмішку”. За благодійні кошти було придбано олівці, альбоми, пластилін, розмальовки, кольоровий папір, книжечки, памперси, серветки, солодощі та фрукти для малюків. Особлива подяка батькам Юлії Петренко, які передали для діток українські костюми.

     Та все ж ніщо не замінить їм маминих обіймів. Батьки і діти, бережіть, любіть та підтримуйте одні одних, адже міцна родина — то ваша фортеця!

Наталія Анікіна, педагог-організатор


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *