Гімназія має дві перемоги у ІІ етапі ХІІІ Міжнародного конкурсу з українознавства!

     Цього року дві учениці гімназії стали переможцями другого етапу ХІІІ Міжнародного конкурсу з українознавства, який проводиться Науково-дослідним інститутом українознавства Міністерства освіти і науки України: Роксолана Гриців (10 клас) здобула І місце, Олександра Фрицька (11 клас) – ІІІ місце. Теми, над якими працювали юні науковці: «Лексичні інновації та мовна норма як основні лінгвістичні характеристики сучасної телевізійної реклами» (Гриців Р.), «Ментальність як основна психологічна ознака нації (на зрізі девіантної поведінки минулого і сьогодення)» (Фрицька О.).

     «Участь у конкурсі сприяє кристалізації національного самовизначення учнів на основі пізнання України через індивідуальну дослідницько-пошукову роботу. Відрадно, що дівчата змогли гідно представити наш заклад в інтелектуальних змаганнях такого рівня», – підсумовує високі результати праці вчитель української мови та літератури Сербін Ольга Василівна, яка здійснювала наукове керівництво дослідженнями.

     Вітаємо переможців!

https://www.ippo.if.ua/index.php/56-2010-06-30-12-43-02/2242-vitaiemo-peremozhtsiv-khiii-mizhnarodnoho-konkursu-z-ukrainoznavstva

http://ndiu.org.ua/

 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *