Гімназійна команда КВН “Гі-Га-Гу” побувала на відпочинку в Карпатах

     “Казка під назвою “Ялинка”, — так назвала публікацію фото і відеоматеріалів на своїй сторінці у ФБ педагог-організатор гімназії Наталія Анікіна, яка разом із гімназистами, учасниками клубу КВН, побувала на відпочинку в селі Вишків Долинського району Івано-Франківської області:

     “Як ми відпочили? Та просто чудово! Море позитиву! Тільки приємні спогади у тих, хто насолоджувався відпочинком! Природа сприяла нам на всі сто. Ранкова руханка, похід до вершин, басейн, соляна кімната, дискотека, пісні під гітару біля вогнища… Та головне, що поруч були справжні друзі!

     Велике спасибі батькам наших старшокласників. У Вас чудові діти! Юнаки уміють усе: і розважити, і вогонь розпалити, і сміятися, і бути серйозними! Дівчатка — ну просто красуні! Гімназисти — це ті люди, на яких можна покластися в усьому! Дякуємо редакторам команд за дозвілля та музичний супровід!

     Нагадаємо, що 4-денне оздоровлення в готельно-відпочинковому комплексі “Ялинка” для калуських школярів організовано з ініціативи міського голови п. Ігоря Матвійчука. То ж висловлюємо подяку йому особисто та всім, хто долучився до влаштування цього чудового свята для дітей!


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *