До гімназії завітала високоповажна делегація із Польщі

     Сьогодні до гімназії завітали поважні гості – заступники очільника міста Кендзежин-Козьле республіки Польща Артур Марущак (Artur Maruszczak) та Войтек Ягелло (Wojciech Jagiello), які перебувають з офіційним візитом в Івано-Франківській області, а також заступник міського голови Калуша Любов Максимович, начальник управління освіти Калуської міської ради Ірина Люклян і представник управління економічного розвитку Олег Кузів

     Програма відвідин польською делегацією нашого закладу включала: спілкування з адміністрацією гімназії, перегляд презентаційних матеріалів, ознайомлення з умовами навчально-виховного процесу та особливостями роботи з обдарованими дітьми. Гімназисти продемонстрували гостям фрагмент уроку географії у 5(9) класі, де йшлося про польсько-українські етнічні взаємозв’язки, а також провели екскурсію Галереєю Пам’яті польською мовою. 

     Атмосфера міжнародної зустрічі була надзвичайно теплою та доброзичливою. Її учасники, обмінявшись контактами, домовились про започаткування різнопланової творчої співпраці між Калуською гімназією ім. Дмитра Бахматюка та однією зі шкіл Кендзежин-Козьле. 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *