Ліцейна спільнота урочисто відзначила початок 2024-2025 навчального року

02 вересня на ліцейному подвір’ї на свято Першого дзвоника зібралися учні, освітяни, батьки, гості.

Після вшанування пам’яті полеглих за волю України хвилиною мовчання, виконання державного гімну та підняття державного прапора до присутніх звернулася директор закладу Оксана Табачук:

«Дорога ліцейна родино. Вересень укотре зібрав нас разом, щоб дати старт новим ідеям, знанням, умінням, можливостям, успіхам у новому навчальному році.

Сьогодні відзначаємо своєрідний ювілей – 20 років тому калуські гімназисти зібралися на цьому подвір’ї вперше. З того часу ця прекрасна будівля щороку гостинно відчиняє двері для учнів, учителів, працівників закладу та батьків.

І тепер, у складний для України воєнний час, завдяки нашим мужнім захисникам маємо можливість планувати і здійснювати освітній процес в очній формі, фокусуючи увагу на якості та безпеці.

Заклад продовжує пропонувати своїм учням найкращий освітній досвід, який максимально розкриває навчальний і творчий потенціал кожної дитини; забезпечує довірливе, турботливе середовище для формування, збереження та зміцнення здоров’я, а також для особистісного зростання.

Ми пишаємося здобутками наших ліцеїстів – перемогами в предметних олімпіадах, інтелектуальних та мистецьких конкурсах, спортивних змаганнях, високими результатами НМТ (цьогоріч наші випускники отримали 8 результатів «200 балів»).

Знаємо, що наші учні вирізняються допитливістю, наполегливістю, креативністю та критичним мисленням. Радіємо, що вони організовані, виховані та наділені лідерськими якостями.

Відтак будуємо амбітні плани і сподіваємося в перспективі стати науковим ліцеєм. Саме для цього ми ініціювали проведення в закладі інституційного аудиту – зовнішнього оцінювання всіх освітніх і управлінських процесів Державною службою якості освіти України (і такий комплексний аудит матимемо вже у вересні).

Пам’ятаймо наше гасло: ЖОДНОГО ДНЯ БЕЗ ТВОРЧОЇ ПРАЦІ!

То ж нехай кожен наш день стає сходинкою до великого успіху, новою можливістю для розвитку і вдосконалення.

Зі святом Знань! З початком дороги до нових вершин! Високих і відмінних нам результатів! А Україні – Перемоги і мирного неба! Слава Україні!»

Зі святом ліцеїстів привітав заступник міського голови Богдан Білецький.

На добрий початок присутніх поблагословив священник УГКЦ Андрій Сімків.

До п’ятикласників з напутнім словом звернулися учні 11 класів. Пам’ятні листівки їм вручили хлопець-Ліцей і дівчина-Наука. Наймолодші ліцеїсти взяли участь у флешмобі «Рідна школа».

На завершення урочистостей ансамбль «Любисток» виконав гімн ліцею «Розкриймо душі своїй простір до світла».

Фото та відео за покликанням: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=lyceumbakhmatiuk&set=a.1020872256713330


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *