Авторський семінар Віталія Півторака

Сьогодні, 29 жовтня 2015 року, на базі Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка проходить перше навчально-методичне заняття в рамках авторського семінару-практикуму педагога-словесника Віталія Півторака “Проектна діяльність учителя української мови і літератури”.

Захід, у якому беруть участь творчі педагоги з усієї області, зорганізований Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та Калуським міським методичним центром управління освіти Калуської міської ради.

Учасники семінару перед початком роботи мали змогу поспілкуватися з дирекцією та колективом гімназії, а також оглянути приміщення й ознайомитись із матеріально-технічною і навчально-методичною базою закладу.

Семінар за авторством Віталія Півторака відбуватиметься в три етапи за відповідними модулями: “Тематико-технологічний контент науково-пошукової проектної діяльності”, “Життєтворчі орієнтири на уроках словесності й позаурочній діяльності”, “Полікультурна (міжнародна) проектна діяльність: українознавчий контекст”.

Координаторами школи авторської майстерності є завідувач лабораторії педагогічного досвіду Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій Галина Слободян та методист цієї інституції Оксана Габорак, які сьогодні присутні в гімназії.

 

 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *