Педагогічна рада ухвалила важливі рішення з організації освітнього процесу в 2024-2025 навчальному році

30 серпня відбулося засідання педагогічної ради, на якому було розглянуто важливі питання, що стосуються організації освітнього процесу в 2024-2025 навчальному році.

Порядок денний:

1. Про вибори секретаря педагогічної ради на 2024-2025 н.р. (Табачук О.Т.).

2. Про підсумки діяльності Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області у 2023-2024 н.р. (Табачук О.Т.).

3. Про результати самооцінювання освітнього середовища закладу, системи оцінювання здобувачів освіти, педагогічної діяльності та управлінських процесів, проведеного у квітні-червні 2024 року за допомогою інструментів інформаційної (автоматизованої) системи зовнішнього оцінювання і самооцінювання освітніх та управлінських процесів у закладах освіти «EvaluEd» (Іляш Л.І.).

4. Про Стратегію діяльності та розвитку Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області на 2024-2029 роки (Табачук О.Т.).

5. Про План роботи Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області на 2024-2025 н.р. (Табачук О.Т.).

6. Про Освітню програму Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області на 2024-2025 н.р. (Дороніна О.Р.).

7. Про Структуру 2024-2025 навчального року в Калуському ліцеї імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області (Табачук О.Т.).

8. Про Режим роботи Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області на 2024-2025 н.р. (Табачук О.Т.).

9. Про розподіл педагогічного навантаження на 2024-2025 н.р. (Дороніна О.Р.).

10. Про нову редакцію Положення про здобуття повної загальної середньої освіти за індивідуальною (сімейною (домашньою)) формою у Калуському ліцеї імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області (Іляш Л.І.).

11. Про внесення змін і доповнень до Положення про використання інформаційно-комунікаційної системи «Єдина школа» в освітньому процесі Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області (Іляш Л.І.).

12. Про адаптацію рекомендованих Міністерством освіти і науки України програм для роботи гуртків через зменшення кількості навчальних годиин (Дороніна О.Р.).

13. Про оцінювання навчальних досягнень учнів:

– із предметів, які включають окремі модулі, що викладаються різними вчителями: (фізична культура – 5-9 класи);

– із вибіркових освітніх компонентів освітніх галузей НУШ;

– у 5 класах НУШ (Дороніна О.Р.).

14. Про внесення змін до зразків свідоцтв досягнень учнів 5-6 класів і схвалення зразка свідоцтва досягнень учнів 7 класу (вкладки до Книжки ліцеїста), визначення способу заповнення зазначених документів (Іляш Л.І.).

15. Про нову редакцію Положення про порядок визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Калуської міської ради Івано-Франківської області (Ляхович М.С.).

16. Про визнання результатів підвищення кваліфікації педагогічних працівників (Ляхович М.С.).

17. Про очну форму освітнього процесу в 2024-2025 навчальному році (Табачук О.Т.).

 


Поділитися:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *